Lägg till

Inlägg nr:2


Hejsan!

Här kommer ett litet inlägg i brist på annat, kännde att jag behövde ta o skriva av mig lite. Idag har det inte gjorts många knop, gick hem till  Veronica en snabb sväng tidigt i morse o då passade jag även på att tvätta ute i tvättstugan. Sen har jag vart iväg med pappsen till Maxi där vi tog en fika o pratade igenom saker o ting. Gick även in o köpte kattsand för det va dags för byte nu. Sen hade jag sett ett pyjamas eller ja mysdress till mig inne på Maxi en dag när jag o Ida va där uppe, som det stod ”världens bästa mamma” på :) O då kostade den 75:- tror jag det va men jag köpte den inte ändå, o nu kostade den bara 49:- så do köpte jag den! Ifrån Hugo kan man säga :) Hehe. Hugo är alltså min son som föddes i okt -07. Så snart blir han hela 2 år, stor kille snabbt. Fast han kommer va mammas lilla kille länge :)

Efter turen på Maxi så åkte vi hem igen o då började jag att plocka här för det ser ju ut som om nån har släppt en bomb rätt över här. Hugo han sov middag mellan 12.40-13.50 ca, o efter att han vaknat så gjorde vi i ordning mat. Men matlusten är inte så stor just nu, men det kommer väl tillbaka, konstigt nog så är jag knappt sugen på gott heller. Hm…? O nu tänkte jag ta o fortsätta städa lite för det är verkligen behövligt!

Fredrik han åkte upp till Dodgen för att ta o vaxa den lite, får väl se när han kikar hem…

Min kärlek till mina killar kommer va enorm o vara i all evighet!

Min familj o mina vänner, kan knappt beskriva mer ord hur mycket de betyder. Trodde aldrig att jag skulle ha så underbara vänner som jag verkligen har! Som sagt, det är obeskrivligt!

Nä, nu ska jag väl ta o lägga ifrån mig datorn. För en liten stund i alla fall ;)

XoXo Evelina.L

Inga kommentarer ännu.

Respond

get in on the action.

* Required

Random Posts Senaste kommentarer

Etikettmoln

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu