Lägg till

Solsken!


Ja när jag o lilleman gick upp i morse så vaknade vi till att solen sken ute :) Hoppas verkligen på att det håller i sig hela dagen. men jag tänkte att jag börjar skriva lite om gårdagen :)

Hanna o Fredrik kom hit runt 14.30, o då började vi med maten ihop som blev tacos, o det va verkligen mumma kan jag säga :) Efter maten körde Hanna iväg Fredrik för han skulle köra med lastbilen tror jag det va. När hon väl va tillbaka så började jag min packning, som ja, jag vet inte vad jag ska säga om den. Min packning måste ju som sagt bli klar denna vecka, eftersom jag börjar arbeta på måndag o då kan jag redan nu säga att jag kommer inte ha någon ork när jag kommer hem från jobbet, o direkt börja packa! Ska försöka få ner lite glas o sånt idag nu innan vi åker hem till mor o Svante. Sen har vi ju ett ? om lite olika saker som brödrosten o sånt, vem ska ta det o vem ska köpa nytt, så det KAN jag ju inte packa förens Fredrik kommer hem från Öland :/ Men men det löser sig väl med tiden.

Kl 18 mötte jag upp Ida utanför o vi gick upp till Coop o köpte lite gott o sen gick vi hem hit. Drack lite kaffe o pratade en massa :) Du är underbar gumman! Sen blev det dags för läggning av lilleman (som tog evigheter). Efter det va det bara mys med lite gott till Tv.en. O som vanligt pratade vi en massa :) hihi…

Tack för en UNDERBAR kväll gumman! O sen när jag flyttat så ska vi äta varm banan med choklad i :)

Men nu till dagen:

Som sagt ska försöka packa, städa lite o fixa med disken. Jag ska duscha o göra mig lite fin :) Vi ska hinna äta lite o packa det vi ska ha med till Hjo. Sen vid 12.30 ca så kommer någon från Hjo o hämtar oss :) Så det kommer nog inte bli något bloggande för min del förens på söndag tror jag. Nu ska jag ta o sätta på lite kaffe o sen blir det PACKNING!

Ha en trevlig midsommar alla :)

Evelina.L

Inga kommentarer ännu.

Respond

get in on the action.

* Required

Random Posts Senaste kommentarer

Etikettmoln

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu