Lägg till

Skogen, o Partylite :)


Idag har jag o Hugo vart nere i Hjo sen kl 10, o då begav vi oss direkt ut i skogen med mamma, svante, syster, svinto o kerstin :) Det va så mysigt, o skoj! Barnen dom skrattade som bara den :) O svamp hittade vi också, UNDERBART :) Vi va ute i drygt 3 timmar o vandrade, med lite fika mellan varven :) Hugo han va så rolig, han har ju börjat med att säga aj typ hela tiden, så det gick han ju o sa i skogen heeela tiden :) Älskar verkligen min son! Hoppas att man kan få en lika underbar unge till sen nån gång :) hehe

Kl 15 va det dags att åka till klubben för idag va det länsrundan som det heter, dom åker alltså runt till alla klubbar med sina raggarbilar o ”hälsar på” alltså dricker massa alkohol :) Det kom nog drygt 60 bilar till oss som stod där o glänste, o folket de härjade runt o va superglada, o skoj va det! Hugo älskade när alla bilar kom inrullandes, o bil, o bil o bil satt han o sa på gräsmattan. Sen charmade han nog de flesta som va där, de som inte va allt för onyktra :) Han dansade till musiken som spelades i alla bilar :) Kl den rullade på o likaså bilarna. Sen åkte vi hem till mor o svante, o Hugo han har inte sovit en blund på hela dagen förens vi åkte hem till Skövde vid strax efter 19, o sen somnade han direkt när vi kom hem o han hade fått sin välling :)

Jag därimot har suttit o hållt på att förbereda mig inför min RIKTIGT 1.a RIKTIGA Partylitevisning som jag ska hålla i Tibro i morgon. Men nu har jag i alla fall fått ordning på vad jag ska säga, men hoppas bara att det kommer gå lika bra :) Men det gör det säkert, men jag har mina fusklappar som jag KOMMER kika på :) Så nu ska jag ta o fixa det sita o sen lägga mig till sängs! För det kommer bli en lång dag i morgon med mycket spänning!

Natti natt

Evelina.L

The Discussion

see what everyone is saying

  • Maria september 13th, 2009 at 14:10 #1

    Ja det är hos brukaren :)

Respond

get in on the action.

* Required

Random Posts Senaste kommentarer

Etikettmoln

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu