Lägg till

snö!?!


Det verkade ju inte bättre igår än att det snöade, precis som dom hade sagt på vädret! Men det trodde man ju inte riktigt på.

Men det va både hagel o stora snöflingor som föll ner. Tur va det att det inte låg kvar på backen, o idag är det fint väder med sol igen, precis som det ska va :)

Idag har jag vrt inne på aretsförmedlingen i Tibro o fixat lite, tog även en fika med Veronica på syster yster, o jisses vilken god fika det va där. O inte så dyrt heller, mot vad det kan va i Skövde. Blev riktigt förvånad :)

Här hemma är det tvättning, städning o betala lite räkningar som gäller :) Sen blir det kanske en liten utgång också, fast det är inte jättevarmt ute, för det blåser en del.

Sen blir det middag när älsklingen kommer hem från jobbet.

I morgon är det dagis för Hugo igen, efter att han nu vart borta 1 vecka redan, så ska det bli skönt att vi får komma igång med det igen.

På lördag är det klippning för mig som gäller kl 8.30 :) Så hugo får va hos mormor o Svante, o det är han mer än gärna :) Får se om jag återkommer med ett inlägg under helgen sen.

 

/Evelina

Inga kommentarer ännu.

Respond

get in on the action.

* Required

Random Posts Senaste kommentarer

Etikettmoln

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu