Lägg till

Klippning


Kl. 8.30 satt jag i frisörstolen, tidigt va det men jorde mig inget :) Fredrik lämnade av Hugo hemma hos mor o Svante. Sen åkte han vidare upp till Dodgen där han skulle greja lite.

Efter att jag va klar gick jag bort till mormors lägenhet, där vi skulle tömma det allra sista. Fika lite mellan allt o hade det  supermysigt :) När vi klara åkte vi hem en snabb sväng, för att sedan åka vidare till Lidköping där mamma o Svante skulle kolla på en Oldsmobil :) Men den va dock inte så bra, den va i fint skick o så, men det va hemsk att köra!!! Så tyvärr så blev det inget med den, men dom fortsätter ändå att leta efter ytterligare en bil :) Får se om det står någon mer där i somar :)

Efter det blev det en lunch på mc, sen raka spåret hem till Tibro igen efter en underbar dag :)

Har grejat o donat lite i hemmet, men sitter nu o tar det lite lugnt, är lite småseg i kroppen..Hugo har badat o sitter nu i sin säng o kikar på hans nya älsklingsfilm, Scooby doo :)

O jag själv ska väl kika om det finns något vettigt att se på Tv, men det känns dock inte så..O hoppas snart att älskling kommer hem med, med lite kvällsmys :)

/Evelina

Inga kommentarer ännu.

Respond

get in on the action.

* Required

Random Posts Senaste kommentarer

Etikettmoln

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu